Rólunk

Rólunk

Sziasztok!

Bence és Enikő vagyunk! 

2013 óta foglalkozunk csilivel, azóta rendszeresen megtalákhatóak vagyunk minden fesztiválon és versenyen. 

Szószainkat saját termesztésű paprikából készítjük. Nagyon fontosnak tartjuk a minőséget, ezért csak  teljesen hibátlan szép  paprikával dolgozunk.
A tökéletességre való törekvéseinket a különböző versenyen elért eredményeink is bizonyítják:

#HunHot 2016
Meghírdették a #Hunhot2016 az év csiliszósza versenyt melyen a csurranó szószunk az előkelő 2. helyet érte el.Külön érdem hogy egy azóta már világbajnoki címet nyert szósz mögött végzett a dobogó második fokán.
#HunHot 2017
A szósz a 2017 es Solymári csilifesztiválon elnyerte a #Hunhot Év csilis BBQ szósza díjjat melyre azóta is nagyon büszkék vagyunk. Többek között azért mert igazi BBQ szaktekintélyek is tagjai voltak a zsűrinek és nekik is ízlett a Beszósz BarBekju szósz.
#HunHot 2019
2019 ben is elindultunk a Hungarian hot sauce awards-on azaz a #Hunhot versenyen. a Beszósz BárBEkju szósz az előkelő 2. helyet szerezte meg a népes mezőnyben. A kategóriában rekordnak számító 20 nevező indult.
The hot pepper awards 2020
Beneveztünk életünk első tengeren túli versenyére. Az eredményhírdetésre való várakozás maga volt az örökkévalóság. Szeptemberben küldtük el a csomagot és egészen márciusig kelett várni rá. MEGÉRTE! A Csurranó szószunk bronz érmet nyert a louisiana style kategóriában!
I. Magyar Ízek Versenye
Az első alkalommal megrendezett Magyar Ízek Veresenyén 3 termékünk is díjazott lett. A verseny minősítő verseny volt. A BEcsap és A láva bronz, míg a BárBEkju Zéró szósz ezüst minősítést kapott.
II. Magyar Ízek Versenye
A második ízben megrendezett Magyar ízek versenyén 5 díjat sikerült bezsebelnünk. A közepesen csípős szószok között a Be-Tsoki és a Darázscsípés ért el bronz minősítést. Az extra csípős szószok kategóriában a Napszúrás bronz, a Kígyómarás ezüst minősítést szerzett. A Kígyómarás a kategória legjobb terméke és kategória győztese lett. 
Previous
Next

Helyi értékek:

Helyi éttermekkel is dolgozunk együtt, hogy minőségi csili szószokkal dolgozhassanak.

 

 

 

"Számunkra ez kevésbé munka, inkább hobbi, és életforma!"