bbqalap

BarBEkjú

Hosszú évek kisérletezése alapján elkészítettük a számunkra tökéletes BBQ szószt, mely egy memphisi stílusú, inkább sertéshez ajánlott intenzív ízvilágot céloz meg. Különlegessége, hogy 2 napig készül, mielőtt üvegbe kerül ez a paradicsomos alapú és már 2 erősségben elérhető finomság. (A teljesen csípmentes BarBekjú Zéró és a klasszikus csípős változat) A szósz a 2017-es Solymári Csilifesztiválon elnyerte a #Hunhot Év csilis BBQ szósza díjat, melyre azóta is nagyon büszkék vagyunk többek között azért, mert igazi BBQ szaktekintélyek is tagjai voltak a zsűrinek, és nekik is ízlett a Beszósz BarBekjú szósz.

A szószt beneveztük a 2019-es Hungarian Hot Sauce Awards-ra, és az előkelő 2. helyet szerezte meg.

A Barbekju Zéró szószunk 2020 ban az I. Magyar ízek Versenyén ezüst minősítést kapott. A Szombathelyen megrendezett Szakmai Elit gálán Az Év Kiváló Terméke 2020 díjat kapta.