BarBEkjú BBQ szósz
Hosszú évek kisérletezése alapján elkészítettük a számunkra tökéletes BBQ szószt, mely egy memphisi stílusú, inkább sertéshez ajánlott intenzív ízvilágot céloz meg. Különlegessége, hogy 2 napig készül, mielőtt üvegbe kerül ez a paradicsomos alapú és már 2 erősségben elérhető finomság. (A teljesen csípmentes BarBekjú Zéró és a klasszikus csípős változat) A szósz a 2017-es Solymári Csilifesztiválon elnyerte a #Hunhot Év csilis BBQ szósza díjat, melyre azóta is nagyon büszkék vagyunk többek között azért, mert igazi BBQ szaktekintélyek is tagjai voltak a zsűrinek, és nekik is ízlett a Beszósz BarBekjú szósz.
2017 Hunhot az év chilis BBQ szósza 1. helyezett.
2019 Hunhot az év chilis BBQ szósza 2. helyezett
2020 Év kiváló terméke díj
2024 I. Bánya BBQ szószverseny Klasszikus BBQ szószok – csípős 1. helyezett